Nem segített az arcvédő

Másodszor is műteni kell a Leverkusen megvert cseh védőjét

Másodszor is meg kell műteni Michal Kadlecet, a német élvonalbeli Bayer Leverkusen cseh labdarúgóját, akit áprilisban megvert két kölni drukker.

2012.05.01 07:00MTI

A válogatott hátvéd barátnőjével és csapattársaival egy szórakozóhelyen mulatott, majd a bejáratnál belekötöttek és ütlegelni kezdték, melynek során eltört az orra. A rendőrség elfogta a büntetett előéletű gyanúsítottakat, a 27 éves játékost pedig megoperálták, s a következő fordulóban arcvédő maszkban lépett pályára. A speciális szerelés azonban nem védte eléggé, s most kiderült, hogy újabb beavatkozásra lesz szüksége.

A Bayer Leverkusen a Bundesliga utolsó fordulójában, szombaton az 1. FC Nürnberggel találkozik - Kadlec nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.