Talán odaérnek

Élcsapatokkal tárgyalt a Sochaux középpályása

Marvin Martin elárulta, hogy már tárgyalt az Arsenal, a Borussia Dortmund és a Valencia képviselőivel is, de konkrét ajánlattétel még nem született.

2012.04.27 11:14ma.hu

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Sochaux legértékesebb játékosa valószínűleg jövőre már nem lesz a klub játékosa. Marvin Martin egy francia napilapnak árulta el, hogy a Bajnokok Ligájában is szeretné kipróbálni magát, ezért örömmel szerződne egy európai élcsapathoz a nyáron, de legszívesebben Franciaországban maradna.

„Mindig is az volt az álmom, hogy a Paris-Saint Germainben játszhassak, de egyelőre nem állok velük kapcsolatban” – mondta a sochaux-i labdarúgás büszkesége. „Az a célom, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában játszhassak. Az Arsenal, a Dortmund és a Valencia már érdeklődött irántam, velük tárgyaltunk is, ám ajánlatot még nem tettek. Szeretnék Franciaországban maradni, de majd a nyáron eldöntöm, hogyan is tovább.”

Martin a 2008/09-es szezonban lépett először pályára a francia élvonalban, és már ekkor bérelt helye volt a Sochaux kezdőjében. Összesen 129 Ligue 1 mérkőzéssel rendelkezik, az idei kiírásban 29 találkozót követően két gólnál és kilenc gólpassznál tart. A francia válogatottban kilenc alkalommal játszott eddig a 24 éves játékos..

A sokoldalú középpályást 2015 nyárig köti élő szerződés jelenlegi klubjához, piaci ára az átigazolási ügyekben jól informált Transfermarkt.de szerint kilenc és fél millió euró. Ezt az összeget az említett három kérő probléma nélkül ki tudná fizetni, a PSG-nek pedig ennek a duplája sem jelentene akadályt.

A Sochaux hazája bajnokságában csak az utolsó előtti helyen szerénykedik, ám a hátralévő öt fordulóban még könnyedén biztosíthatja helyét az első osztályban. A következő fordulóban a Bordeaux együttesét fogadják Martinék, ellenfelük egy nagy hajrával még az Európa Liga indulást érő helyek valamelyikére is odaérhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.