Harmincöt éves volt a mexikói bokszoló

Súlyos baleset: a helyszínen meghalt Erdei Zsolt riválisa

Motorbalesetben életét vesztette a mexikói Julio Cesar Gonzalez, akitől Erdei Zsolt 2004 januárjában megszerezte a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoki címét.

2012.03.12 09:44MTI

A 35 éves bokszoló szombaton lakhelye, Guerrero Negro közelében szenvedett balesetet, és a helyszínen belehalt sérüléseibe.
   
Az 1996-ban olimpiai résztvevő Gonzalez 2003-ban pontozással legyőzte az addigi 48 profi mérkőzésén veretlen Dariusz Michalczewskit, majd Erdeivel szemben elvesztette WBO-övét Karlsruhéban. Később a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) félnehézsúlyú trónjáért kétszer is összecsapott a brit Clinton Woodsszal (2005, 2007), de pontozással alulmaradt. Pályafutásának 49 profi meccséből 41-et nyert meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.