Az ehfCL.com-nak beszélt

A sikerhez vezető út - interjú Karl Erik Böhnnel

Miután a magyar bajnok Győr klasszisokkal jobbnak bizonyult a regnáló Bajnokok Ligája győztes Larviknál, mindenki számára világossá vált, Karl Erik Böhn csapata a koronára hajt idén.

2012.02.22 17:08Fehér Tamás - OMRUK

A múlt héten hatalmas elánnal küzdő Görbiczék nagyarányú győzelmet arattak a norvég alakulat felett – már a félidőben nyolc góllal mentek, a végeredmény 31-22 lett.

Böhn az ehfCL.com-nak adott exkluzív interjújában beszélt a tavaly november óta elért előrelépéseikről, és nagyszerű középdöntős teljesítményük kulcsáról.

ehfCL.com: Három forduló után az Győri Audi ETO maximális ponttal áll csoportja élén – elégedett?

Karl Erik Böhn
: Természetesen nagyon elégedett vagyok az eddig megszerezhető összes pont bezsebelésével. Nem vártuk az Itxako idegenbeli legyőzését, de sikerült, emellett utóbbi két hazai mérkőzésünkön nagyszerű munkával begyűjtöttük mind a négy pontot.  Az FC Midtjylland és a Larvik gárdáinál meglehetősen nagy aránnyal bizonyultunk jobbnak, ami fontos lehet a végső elszámolásnál.

ehfCL.com: Múlt héten a címtartó Larvikot verték meg. Mi volt a döntő tényező győzelemben, gondolt a norvégok ilyen szintű lelépésre a meccset megelőzően?

Karl Erik Böhn - Fotó: MTI

Karl Erik Böhn: Egyáltalán nem! Mivel nagyszerű csapatról van szó, még csak nem is álmodtunk róla. Bámulatosan kezdtünk, és képesek voltunk tartani a ritmust az egész mérkőzés alatt – számos rendkívüli teljesítményt láthattunk a Győri Audi ETO játékosaitól.

Amikor a pénteki, FC Midtjylland elleni meccsről kérdezték, a többszörös Magyar Kupa győztes csapat trénere a következőket mondta: „A dánok kiváló, élvezetes kézilabdát játszanak, mégis úgy gondolom, újra megízleljük a győzelmet.”

A kézilabda különböző piacait kínáló fogadóirodák egybehangzó véleménye szerint is a győriek a meccs favoritjai.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.