Kispadra szorult?

Carragher célja idén a duplázás

Jamie Carragher szerint nincsenek könnyű mérkőzések az FA-kupában, ezért a csapatnak vasárnap nagyon oda kell figyelnie a Brighton elleni összecsapáson.

2012.02.15 15:04ma.hu

Az FA-kupa 5. fordulójában a Liverpool hazai pályán fogadja a másodosztályú (Championship) Brighton együttesét. A felek már találkoztak az idei szezonban, szeptemberben a Vörösök 2-1-re győztek Brightonban a az angol ligakupa 3. fordulójában.

„Nincsenek könnyű mérkőzések az FA-kupában” – mondta Carragher, a liverpooli labdarúgás emblematikus figurája a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában. „Elmondhatom, hogy az elmúlt években ejtettek már ki minket kiscsapatok.”

„Voltak rosszabb eredményeink az alsóbb osztályokban szereplő ellenfeleinkkel szemben, de ez teszi olyanná az FA-kupát, amilyen. Ezért olyan különleges amikor nyersz, mert észre veszed, hogy az út mentén buktatók vannak.”

„Szomorú lenne, ha kiesnénk, mivel az előző körben a Manchester Unitedet búcsúztattuk. Nagy meccs lesz ez a számunkra, hiszen ha nyerünk, akkor negyeddöntősök vagyunk, és ha jól szerepelünk a Wembley-ben találjuk magunkat. Ezt feltétlenül el kell érnünk.”

Az utóbbi időben Carragher a kispadra szorult, mivel Kenny Dalglish menedzser a Martin Skrtel – Daniel Agger duónak szavaz nagyobb bizalmat.

Carragher elmondta, hogy a kiscsapatok ellenük mindig felszabadultan léphetnek pályára, mivel sok veszíteni valójuk nincs. A 34 éves védő célja idén a ligakupa és az FA-kupa megnyerése, valamint az, hogy a Liverpool a szezon végén a Bajnokok Ligája indulást érő helyek egyikén végezzen a bajnokságban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.