Nem jutott tovább a csapat

Afrika Kupa - Kirúgták a szenegáli kapitányt

Menesztették posztjáról Amara Traorét, a szenegáli labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, miután csapata nagy meglepetésre nem jutott tovább a csoportjából az Afrika Kupán.

2012.02.08 10:13MTI

A selejtezőben meggyőző teljesítményt nyújtó szenegáliak úgy érkeztek a Gabonban és Egyenlítői-Guineában zajló kontinensviadalra, hogy sokan favoritnak tartották őket. Ezek után óriási csalódást keltett a szereplésük, hiszen előbb Zambiától, majd a házigazda Egyenlítői-Guineától, végül Líbiától is kikaptak a torna első szakaszában, így pont nélkül búcsúztak.
   
Traore helyére átmenetileg Karim Segát és Aliou Cissét nevezték ki, ők készítik fel az együttest a február 29-i, Dél-afrikai Köztársaság elleni barátságos mérkőzésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.