Cuencával szerződést hosszabbítottak

Megvált 30 esztendős középpályásától a Barcelona

Három és fél évig még a Barcelonában tervezheti futballpályafutását Isaac Cuenca, miután szerződését 2015 nyaráig meghosszabbították.

2012.02.01 09:26MTI

A katalán klubban nevelkedett, majd a Sabadellnek kölcsönadott 20 éves szélső októberben mutatkozott be a Barcelona felnőtt alakulatában, és jó teljesítménnyel hálálta meg a bizalmat. A szezon során 13 alkalommal léphetett pályára az első csapatban, amelynek immár - a tartalékegyüttesből előrelépve - hivatalosan is a tagja lett.
   
Idő előtt felbontották ugyanakkor Alekszandr Hleb kontraktusát. A 30 esztendős fehérorosz középpályás 2008 nyarán érkezett a Barcelonához, de nem fért bele Josep Guardiola vezetőedző elképzeléseibe, így kevés játéklehetőséghez jutott. 2009 és 2011 között kölcsönben a Stuttgartban, a Birmingham Cityben és a Wolfsburgban szerepelt. Szerződése idén nyáron járt volna le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.