24-24

Döntetlent játszottak a kézisek a horvátokkal

Teljesítve a minimális szövetségi elvárást, a nyolcadik helyen végzett a magyar férfi kézilabda-válogatott a szerbiai Európa-bajnokságon, miután a középdöntő utolsó újvidéki mérkőzésén 24-24-es döntetlent játszott szerdán a horvát csapattal. Császár Gábor 14 gólja is kevés volt a győzelemhez.

2012.01.25 21:36MTI

Az első félidőben végig vezetett hol négy, hol egy góllal a magyar csapat, a fordulás után pedig a riválisnál volt a sovány előny. 

A vége pontosztozkodás lett, pedig volt esély a magyarok sikerére, s ebben az esetben az ötödik helyért léphetett volna pályára Mocsai Lajos együttese.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.