Az EB-n már ott lesz

Szívműtéte után ismét edzésbe állt Cassano

Két hónappal szívműtétjét követően szombaton edzésbe állt Antonio Cassano, az AC Milan labdarúgója.

2012.01.14 20:53MTI

A válogatott támadó először húzott szerelést a november elején elvégzett beavatkozás óta, de még társaitól külön mozgott a vasárnapi, Internazionale elleni városi derbi előtt tartott utolsó tréningen.

A 29 éves futballistát azután operálták meg, hogy az AS Romával szembeni, október 29-i bajnoki mérkőzést követően a hazaúton rosszul lett, szédülésre, látási és beszédproblémákra panaszkodott, majd kiderült: szívprobléma okozta a tüneteket. A támadó az eddigi rehabilitációja során futógépen gyalogolt és szobakerékpározott, s várhatóan valamikor tavasszal térhet vissza a pályára. Cesare Prandelli olasz szövetségi kapitány abban bízik, hogy a nyári Európa-bajnokságon már számíthat Cassanóra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.