Hosszú távú megállapodást kötött a klubbal

Gerrard Liverpoolban fejezheti be karrierjét

Steven Gerrard, az FC Liverpool csapatkapitánya csütörtökön bejelentette, hogy új, hosszú távú szerződést kötött klubjával, s ez azt is jelenti, hogy szinte biztosan a Vörösöknél fejezi be a karrierjét.

2012.01.12 19:13MTI

Ezzel együtt sem a klub, sem a játékos nem közölte, hogy az új kontraktus meddig szól.
   
A 31 éves, angol válogatott középpályás 18 évesen, 1998 novemberében debütált a Liverpoolban, amelyben összesen 566 meccset játszott és 144 gólt szerzett, a legutóbbit szerda este, a Manchester City ellen 1-0-ra megnyert Ligakupa-elődöntőben.
   
A válogatottban 89 alkalommal lépett pályára, és 19-szer volt eredményes.
   
Gerrard - aki egész pályafutását a Liverpoolban töltötte - 2005-ben Bajnokok Ligáját, 2001-ben pedig UEFA Kupát nyert csapatával, ezen kívül kétszer FA Kupa-győzelmet és kétszer Ligakupa-sikert is ünnepelhetett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.