Őrizetbe kerültek, majd szabadlábra helyezték őket

Autókat rongáltak a Sunderland labdarúgói?

A rendőrség őrizetbe vette, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezte Nicklas Bendtnert és Lee Cattermole-t, az angol élvonalbeli Sunderland két labdarúgóját.

2011.12.16 18:59MTI

Azzal gyanúsítják őket, hogy kocsikat rongáltak meg a Premier League-rivális, szomszédvár Newcastle United stadionjánál.
   
Az Arsenal dán kölcsönjátékosát, Bendtnert és társát csütörtökön fogták el a december 6-án este történtekkel kapcsolatban. A rongálás a Newcastle hazai mérkőzéseinek otthon adó St. James, Parktól 800 méterre történt. A Sunderland arénája mindössze 22 kilométerre van ettől a helyszíntől.
   
Az incidens ellenére valószínűleg mindkét játékos a kezdőcsapatban lép majd pályára a Tottenham Hotspur elleni, vasárnapi, idegenbeli bajnoki mérkőzésen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.