Financsek Gábor a kilencedik

Rövidpályás úszó Eb - Gyurta ötödik lett 100 m mellen

Gyurta Dániel az ötödik, Financsek Gábor pedig a kilencedik helyen végzett 100 m mellen a lengyelországi Szczecinben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.

2011.12.09 18:35MTI

A 200 méteren normál medencében világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes, rövid pályán Eb-győztes Gyurta a rövidebbik távon csütörtökön 58.17 mp-cel, a harmadik legjobb idővel jutott a fináléba, ahol 57.56-tal csapott a célba ötödikként.
   
Financsek egy nappal korábban 58.99-et úszott, ettől pénteken némileg elmaradt 59.07-jével, de ideje ugyanúgy a kilencedik legjobb volt, mint az elődöntőben.
   
Győzött a norvég Alexander Dale Oen (57.05), második lett a szlovén Damir Dugonjic (57.29), míg a bronzérmet az olasz Fabio Scozzoli (57.30) érdemelte ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.