Sérülést okozott, majd a Facebookon még fokozta

A pénztárcája bánja a békéscsabai focista hencegését

A Békéscsaba pénzbüntetéssel sújtotta a ferencvárosi Martin Kleinnek a múlt szombati labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzésen sérülést okozó, majd egy közösségi oldalon cselekedetével hencegő Balogh Miklóst.

2011.12.08 10:06MTI

"A továbbiakban nem szeretnénk ezzel az üggyel foglalkozni. Zsebbevágó volt számára az említett mondat, így karácsony előtt - mondta Gera Imre ügyvezető. - Balogh Miklós pénzbüntetést kapott, összege nem publikus."
   
Balogh a Facebookon azt írta egy ismerőse kommentjére reagálva, hogy csak egy korábbi esetet törlesztett, ezzel pedig nagy felháborodást váltott ki a zöld-fehérek körében. A ferencvárosiak nyílt levelet is megfogalmaztak, amit elküldtek Csányi Sándornak, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökének.
   
Gera Imre kitért rá, hogy Balogh Miklós azóta már megbeszélte az esetet Martin Kleinnel, bocsánatot kért tőle ugyanúgy, ahogy a csapattársaitól és a vezetőségtől is.
   
A zöld-fehérek Békéscsabán gól nélküli döntetlent értek el, majd a hazai visszavágón 2-2 lett az eredmény, így a másodosztályú gárda idegenben szerzett gólokkal jutott a legjobb nyolc közé a Magyar Kupában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.