Hetényi bemutatkozott a finn bajnokságban

Az első magyar a világ egyik legerősebb hokiligájában

Hetényi Zoltán az első magyar jégkorongozó, aki bemutatkozhatott a világ egyik legerősebb bajnokságában, a finn élvonalban.

2011.12.08 08:59MTI

A Jokerit Helsinki magyar kapusa a Lukko elleni 3-1-es siker alkalmával védte a fővárosiak hálóját. A klub honlapja szerint 14 lövésből 13-at megfogott, és a hálóőröktől ritka "mutatvánnyal" gólpasszt is adott.
   
"A csapat nagyszerű teljesítményt nyújtott, az ellenfélnek kevés lehetősége volt a gólszerzésre. Nem is tudom leírni, milyen jó érzés volt bemutatkozni a Jokeritben! Nem voltam ideges a meccsen" - mondta a válogatott kapus a meccs után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.