Lesz gól?

Ismét Tévezről tárgyalnak Milánóban

Ismét tárgyalóasztalhoz ült egymással Carlos Téveznek, a Manchester City argentin labdarúgójának ügynöke, valamint Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke.

2011.12.06 14:51MTI

A Gazzetta dello Sport című napilap egy fotóval megerősítve arról számolt be, hogy Kia Joorabchian és Galliani Milánóban egy vacsora keretében beszélgetett a válogatott támadó lehetséges átigazolásáról.

Sajtóértesülések szerint a City 4 millió euró ellenében adná kölcsön Tévezt a szezon hátralevő részére, ezt követően pedig további 20 milliót kérne a játékosért.

Tévez nagyon rossz viszonyban van klubjával. Októberben a Manchester City 600 ezer fontos bírságot szabott ki a 27 éves játékosra, mert állítólag nem akart beállni csereként a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Később az angol hivatásos futballisták szervezetének nyomására a City megfelezte a büntetést.

Roberto Mancini vezetőedző ugyanakkor a közelmúltban azt mondta: azzal, hogy Tévez engedély nélkül hazatért Argentínába, minden hidat felégetett maga mögött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.