A szuperhátvéd lesz a mozgalom frontembere

Az orángutánok megmentéséért küzd az FC Barcelona sztárja

Az orángutánok megmentéséért zajló mozgalom frontembere lesz, Carles Puyol, az FC Barcelona világbajnok labdarúgója.

2011.12.06 08:08MTI

"Az olyan ismert sportemberek, mint Puyol, sokat segíthetnek ennek a kérdésnek a megoldásában" - nyilatkozta Karmele Llano, az Nemzetközi Állatmentő Szövetség (IAR) indonéziai referense.
   
A posztereken a Bajnokok Ligája-győztes sztár mellett egy orángután lesz látható a következő felirattal: "Nekem fontosak! És neked?"
   
Az orangután rendkívül veszélyeztetett állatfaj, az illegális állatkereskedelem és a vadászat mellett élőhelyének pusztulása is fenyegeti. A legfrissebb adatok szerint már csak 66 ezer példány él Borneó és Szumátra szigetein.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.