Az olvasók javasolnak, a zsűri dönt

Nyilasiék megválasztják az év magyar gólját

A FIFA Puskás-díj mintájára egy futballmagazin megválasztja az év legszebb magyar gólját.

2011.12.01 12:59MTI

Az olvasók javaslatai alapján a beküldött videókból a Nyilasi Tibor által vezetett tíztagú zsűri választja ki a győztest, az olvasók voksait is figyelembe véve.
   
A gólszépségversenyben minden, a 2011-es naptári évben, január 1. óta bármikor, magyar futballista által a világon bárhol vagy magyarországi bajnokságban, magyar válogatott, klubcsapat tagjaként szerzett nagypályás gól részt vehet. Elengedhetetlen feltétel, hogy a gólról legyen hozzáférhető videofelvétel.
   
Fontos, hogy a gól különösen szép legyen, ne a másik csapat hibájából érjék el. Nem nevezhető olyan gól, amelynek szerzőjét az adott meccsen kiállították, pályafutása során doppingolt, továbbá a drog, a kirívó sportszerűtlenség, a rasszista megnyilvánulás és a bundagyanú is kizáró ok.
   
A legtöbb voksot elérő gól szerzőjének jutalma a brit FourFourTwo magazin által készíttetett díszes serleg.
   
Az eredményhirdetésre és díjátadásra 2012. január 12-én, csütörtökön kerül sor az óbudai Puskás Pancho Sport Pubban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.