Indonéziában nyertek

Győztek Beckhamék

Győzelemmel kezdte ázsiai és ausztráliai túráját a David Beckhammel felálló Los Angeles Galaxy labdarúgócsapata, mely szerdán Indonéziában lépett pályára és győzött 1-0-ra a helyi legjobbak ellen.

2011.11.30 18:40MTI

A jakartai találkozó egyetlen gólját az ír válogatott Robbie Keane szerezte az első félidőben, az összecsapást harmincezren tekintették meg a helyszínen.
   
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságot, az MLS-t megnyerő csapat két nap múlva Fülöp-szigetek nemzeti együttesével találkozik Manilában, majd jövő kedden az ausztrál Melbourne Victory otthonában lép pályára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.