Ucsisiba Maszato ivott is

Nem bírt magával kétszeres olimpiai bajnok - szexuális zaklatással vádolják

Szexuális zaklatás miatt menesztették a Kjusui Egyetemen oktató, tavaly visszavonult Ucsisiba Maszato kétszeres olimpiai bajnok japán cselgáncsozót.

2011.11.29 14:40MTI

A 33 esztendős Ucsisiba az egyetem ápolókkal és szociális munkásokkal foglalkozó részlegén edzősködött. Az iskola keddi bejelentése szerint még szeptemberben azért küldték el, mert alkoholt itatott az egyik, húsz év alatti hallgatóval.

A japán törvények szerint húsz évnél fiatalabbak nem fogyaszthatnak szeszes italt.

Ucsisiba a 2004-es athéni és 2008-as pekingi olimpián is megnyerte a férfiak 66 kg-os súlycsoportjának küzdelmeit, és tavaly októberben vonult vissza. Az egyetemen január óta dolgozott óraadó professzorként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.