"Az Inter egy fantasztikus klub"

Hazard a szezon végén biztosan távozik

A francia Lille 20 éves középpályásáért, Eden Hazardért európai élklubok állnak sorba, legutóbb az Inter Milan érdeklődéséről lehetett hallani.

2011.11.10 15:57ma.hu

A belga labdarúgás egyik legnagyobb tehetségének tartott Hazardot tavaly az év legjobb játékosának választották a francia első osztályban. Természetesen az elmúlt nyáron is akadtak kérői, de a támadásokat segítő középpályás mindenféleképpen szeretett volna még egy évet maradni a Lilleben, hiszen még nem érezte magát elég felkészültnek arra, hogy egy nagyobb csapathoz igazoljon.

A franciák 30 millió euró alatt nem akarnak megválni legjobb játékosuktól, valószínűleg nem is fognak. A Chelsea, az Arsenal, a Liverpool, a Real Madrid és a Barcelona által is figyelt tehetség most az olasz Inter érdeklődését is felkeltette. Hazard a Corriere dello Sportnak nyilatkozott, melyben elárulta, hogy hízelgőnek tartja az Inter érdeklődését, de a szezon végéig nem kíván a jövőjével kapcsolatban döntést hozni.

„Az Inter egy fantasztikus klub” – mondta Hazard. „Nagy győzelmeket arattak, Bajnokok Ligáját is nyertek nem rég. Ha egy olyan kluban játszol, mint az Inter, akkor már elértél valamit. Mindig nagy büszkeséggel tölt el engem, ha ilyen nagy hírű együttesek érdeklődnek felőlem. A jövőmmel kapcsoaltban azonban még nem döntöttem, a szezon végeztével majd meglátjuk, mi lesz.”

Más Serie A hírek arról szólnak, hogy Hazard biztosan nem igazol az Interbe, mivel a klub Jose Mourinho távozása óta csak keresi önmagát, egy év alatt három edző váltotta egymást a csapat kispadján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.