Elfogadta a kihívást

Erdei Zsolt Tavoris Clouddal bokszolhat az év végén

Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok elfogadta a Showtime televízió által kínált lehetőséget, és igent mondott egy Tavoris Cloud elleni, december 31-i IBF-világbajnoki címmérkőzésre.

2011.10.28 09:16ma.hu

A magyar bunyós rábólintott a Showtime amerikai televíziós társaság felkérésére: a tengerentúli csatorna azt szeretné, ha szilveszterkor (illetve magyar idő szerint már 2012. január 1-jén) Madár és a címvédő amerikai Tavoris Cloud összecsapna a koronáért - értesült a sport1tv.hu. Cloud a hírek hajlik az ajánlatra.

"Ez volt az álmom, mindenképpen világbajnoki címmérkőzést akartam bokszolni. Cloudot már többször is láttam, erős, mint a bivaly" – mondta reménybeli riválisáról Erdei Zsolt a honlapnak.

Ha minden a tervek szerint alakul, Erdei a közelmúltban elkezdett felkészülése utolsó szakaszát már az Egyesült Államokban hajtja végre, méghozzá edzője, Fritz Sdunek irányítása mellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.