Félbeszakították a viadalt

Borzasztó videó: átgázoltak rajta, belehalt a motoros világbajnok

Életét veszítette Marco Simoncelli. A 24 éves olasz gyorsasági motorkerékpáros a vasárnapi malajziai vb-futamon bukott olyan szerencsétlenül, hogy az eset következtében meghalt. A viadalt előbb félbeszakították, majd végleg befejezettnek nyilvánították a tragédia miatt.

2011.10.23 13:45MTI

A tömegbukás az első kör vége előtt következett be a MotoGP kategóriában, a legmagasabb géposztályban, amikor egy kanyarban hárman - előbb Simoncelli, majd honfitársa, Valentino Rossi és az amerikai Colin Edwards - is elestek, utóbbi kettő sérülés nélkül megúszta az esetet, viszont bukásuk előtt mindketten áthajtottak a földön fekvő versenyzőtárson, akinek a motorját próbálták kikerülni.

Simoncellit kritikus állapotban szállították a szepangi pálya egészségügyi központjába, ahol már nem tudtak rajta segíteni.

A másik két kategóriában is voltak balesetek, szerencsére azok nem jártak súlyosabb következményekkel.

A következő, egyszersmind idei utolsó verseny a Valenciai Grand Prix lesz november 6-án.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.