A középpályásnak mindegy, melyik csapatban játszik

Nenének csak az fontos, hogy ő ott legyen a 2014-es focivébén

Nene számára teljesen mindegy, hogy éppen a brazil, a spanyol vagy a francia válogatottban szerepel majd a 2014-es labdarúgó-világbajnokságon, őt csak az érdekli, hogy ott legyen az eseményen.

2011.10.15 09:55MTI

"Mindent megteszek, hogy Brazília színeit képviseljem a hazai rendezésű vb-n, de ha azt látom, hogy nincs esélyem a keretbe kerülni, akkor felveszem a francia állampolgárságot is, mert mindenképpen játszani akarok" - mondta a Paris Saint-Germain 30 éves középpályása, aki jelenleg brazil-spanyol kettős állampolgár.
   
Nene 2007-ben szerződött Franciaországba, s tavaly igazolt Monacóból a PSG-hez, melynek színeiben 35 bajnoki meccsen 14 gólt szerzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.