Kitették a német válogatottból

Ballack még mindig szomorú

Michael Ballack még mindig csalódott azért, mert Joachim Löw szövetségi kapitány június közepén közölte vele, nem tart igényt a szolgálataira a német labdarúgó-válogatottban.

2011.09.11 09:56MTI

"Még mindig fáj, hogy többé nem futballozhatok Németországért, de annyira már nem bánt, mint nyolc héttel ezelőtt" - nyilatkozta a The Times című napilapnak a 34 éves középpályás. "Igazából az frusztrál a leginkább, hogy nem kaptam újabb esélyt. A sérülésem után olyan dolgok történtek, amelyekre egyáltalán nem számítottam."
   
Ballack 98 alkalommal viselte a Nationalelf mezét, de a tavalyi dél-afrikai világbajnokságon sérülése miatt nem játszhatott, s azóta nem is került vissza az együttesbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.