Angolul kevéssé tud, az életét viszont ismeri

Még nem olvasta önéletrajzát a teniszcsillag

Még nem olvasta el augusztusban megjelent (ön)életrajzát Rafael Nadal, a jelenleg zajló amerikai nyílt teniszbajnokság címvédője.

2011.09.06 08:36MTI

"Tényleg nem olvastam még, mert erősen kell koncentrálnom ahhoz, hogy az angol nyelvű szöveget megértsem. De úgyis ismerem a saját életemet" - mondta a US Open nyolcaddöntőjébe való bejutása után a mallorcai sztár.
   
A Rafa című könyv egyelőre csak angolul hozzáférhető, és októberben jelenik meg spanyolul is.
   
"Akkor majd elolvasom, mert szeretném tudni, hogy hogy van megírva" - tette hozzá Nadal.
   
A szerző, John Carlin angol újságíró hosszú beszélgetéseket folytatott a volt világelsővel, s a könyv megjelenésére Nadal apja, továbbá menedzsere adta áldását. Az anekdotákkal tűzdelt műben szó esik a tízszeres Grand Slam-tornagyőztes időnként nehéz kapcsolatáról is edzőjével és nagybátyjával, Toni Nadallal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.