Egy lépéssel közelebb került

Araszolgat Dzsudzsákék felé Eto,o

Egy lépéssel közelebb került Samuel Eto,o ahhoz, hogy az orosz futball élvonalában szereplő Anzsi Mahacskala játékosa, ennél fogva Dzsudzsák Balázs csapattársa legyen.

2011.08.21 10:45MTI

A kameruniak kiválósága kikerült ugyanis együttese, az olasz Internazionale keretéből, amely vasárnap barátságos meccset vív a görög Olympiakosz Pireusszal.
   
Eto,o kimaradását a hírügynökségek egyértelműen annak bizonyítékaként értékelik, hogy az afrikai támadó átigazolásáról megegyezett az Anzsi az Interrel.

Az elvi megállapodásról már korábban is hírt adott a nemzetközi média, az alkut azonban eddig késleltette, hogy a dagesztániak dúsgazdag tulajdonosa, Szulejman Kerimov állítólag legfeljebb 24 millió eurót adna a háromszoros BL-győztes kameruniért, ugyanakkor az itáliaiak 30 milliót szeretnének érte kapni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.