Merre tekerte a kormányt "Isten keze"?

Busznak csapódott Maradona autója

Diego Maradona, az argentinok legendás futballistája kisebb sérüléseket szenvedett, amikor autójával busznak ütközött hétfőn.

2011.07.12 09:44MTI

A baleset után az 1986-os világbajnok csapat kapitányát, valamint barátnőjét is kórházba szállították, de az intézmény közlése szerint mindkettőjüket csak elővigyázatosságból vizsgálták meg, egyformán "tökéletes állapotban vannak".
   
Az 50 éves Maradona - pár órával az argentin válogatottnak a Copa Americán Costa Rica ellen 3-0-ra megnyert csoportmérkőzése előtt - édesanyjához tartott, amikor lakhelyéhez közel megtörtént a baleset.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.