"Igazságtalanul távolítottak el"

Maradona kipróbálná magát angol klubcsapat élén

Az angol labdarúgó Premier League egyik csapatának edzője szeretne lenni Diego Maradona, aki a nyári, dél-afrikai vb-n hazája válogatottját irányította.

2010.10.30 13:10MTI

„Nagyon jó együttesek szerepelnek az itteni bajnokságban, rendkívül magas a színvonal, kiválóak a futballisták" – nyilatkozott a Sky Sport csatornán. „Az egyetlen gond, hogy azoknak a csapatoknak az élén, amelyeket kedvelek, egytől-egyig remek szakemberek állnak.

Ha mégis kínálkozna egy jó lehetőség, örömmel elfogadnám."

A szombaton ötvenéves futballsztár az interjúban beszélt arról is, hogyan vált el a válogatottól.

„Igazságtalanul távolítottak el, de most nem akarok olyan emberekről szót ejteni, akik ezt nem érdemlik meg. A csapat mindenesetre hiányzik.”


Az argentinok a negyeddöntőig jutottak a vb-n, ahol a németektől sima, 4-0-s vereséget szenvedtek. Ezt követően Maradona – némi huzavona után – távozott a nemzeti együttes éléről, miután nem sikerült megegyeznie a szövetség elnökével, hogy továbbra is addigi stábjával dolgozhasson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.