A Lille csatárát vásárolta meg a klub

Az Arsenal leigazolta Gervinhot

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal együttesében folytatja pályafutását Gervinho, aki a Lille-lel az előző szezonban francia bajnoki címet nyert.

2011.07.11 19:35MTI

A 24 éves elefántcsontparti válogatott csatár szerződtetését hétfőn jelentette be Arsene Wenger, a londoni gárda vezetőedzője, aki azt mondta, a támadó már részt vett első edzésén új csapatánál.
   
Gervinho átigazolásának pénzügyi részleteiről egyik klub sem közölt részleteket, ugyanakkor francia sajtóértesülések szerint az Arsenal 12 millió euró körüli összeget fizetett a futballistáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.