Neymart is leigazolja az Anzsi Mahacskala?

Dzsudzsák csapattársa lehet a brazil sztár

Helyi lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Neymar, a Santos brazil válogatott futballistája Dzsudzsák Balázs csapattársa lesz az orosz Anzsi Mahacskalában.

2011.07.11 17:04MTI

"Folyamatos kapcsolatban vagyok Neymarral, minden nap beszélünk telefonon és megpróbálom rávenni, hogy szerződjön hozzánk" - nyilatkozta Roberto Carlos, az Anzsi brazil légiósa a Szport Ekszpressz című sportnapilapnak.
   
A 38 esztendős világbajnok azt mondta, "nagyon valószínű", hogy a 19 esztendős tehetség, aki iránt több elitklub, így a Real Madrid, az FC Barcelona és a Chelsea is érdeklődik, végül náluk köt ki.
   
"Az elnökünk kapcsolatba lépett a Santos első emberével és már ajánlatot is tett. Azt hiszem a döntéssel meg kell várnunk a Copa America végét. Egy viszont biztos: Neymar számára, ha nagy profi szeretne lenni, égetően fontos, hogy orosz, spanyol, olasz vagy más európai csapathoz igazoljon."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.