Eddig összesen 7 embert gyanúsítanak

Focibotrány: magyar labdarúgókat és bírókat vettek őrizetbe

A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai közös sajtótájékoztatójukon közölték: hét embert vettek őrizetbe a bundabotrány magyarországi vonatkozásában.

2011.06.29 14:48MTI

Fazekas Géza, a KNYF szóvivője a keddi akcióról elmondta: a hét gyanúsított közül hárman jelenlegi vagy volt labdarúgók, míg négyen jelenleg is aktív játékvezetők.

Fazekas Géza K. Zoltánt nevezte meg az egyik gyanúsítottként, akit azonban arra hivatkozva, hogy kérdéses, közszereplőnek tekinthető-e egy futballista, nem nevezett meg.

Egy napilap Kenesei Zoltán volt labdarúgóként azonosította a gyanúsítottat. Fazekas a szervezet magyarországi vezetőjének nevezte K. Zoltánt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.