Vezetnek a spanyolok

FIFA-világranglista: 7 helyet javított a magyar válogatott

A magyar válogatott hét helyet javítva 45. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul a világ- és Európa-bajnok spanyolok vezetnek.

2011.06.29 13:06MTI

Ez egyben azt is jelenti, hogy a 2014-es brazíliai világbajnokság selejtezős csoportjainak július 30-i sorsolásán a magyar csapat várhatóan a harmadik kalapban kap helyet.

A kalapok beosztását ugyan a július 27-i ranglista alapján készítik el, az európai válogatottak azonban addig már nem játszanak.

A FIFA honlapja szerint Egervári Sándor együttesének Európa-bajnoki selejtezős ellenfelei közül a hollandok állnak a legjobban: maradtak a második helyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.