Nyilvános a 13 fős keret

Vízilabda-vb: Kemény Dénes keretet hirdetett

Kihirdette a júliusi sanghaji világbajnokságra utazó 13 fős keretet szerdán Kemény Dénes, az olimpiai bajnok magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

2011.06.29 12:49ma.hu

A vlv.hu beszámolója szerint Vámos Márton, Baksa László, Bundschuh Erik és Török Béla marad ki az együttesből, előbbi ugyanakkor indulásig a csapattal marad, utóbbi három pedig az Universiadéra készülő főiskolás válogatotthoz csatlakozik.

A magyar válogatott kerete:

kapusok: Nagy Viktor, Szécsi Zoltán

mezőnyjátékosok: Biros Péter, Hárai Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hosnyánszky Norbert, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Varga II. Zsolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.