Rio 2016

A kenus Hajdu Jonatán második a B döntőben 200 méteren

A Dunaferr 20 éves ifjúsági világbajnoka szerdán negyedikként zárt a középfutamában, ezzel lecsúszott a fináléról, de azt nyilatkozta, hogy szeretné megnyerni a B döntőt.

2016.08.18 16:00MTI

A kenus Hajdu Jonatán második lett a B döntőben, így a 10. helyen végzett 200 méteren a riói olimpián.

A Dunaferr 20 éves ifjúsági világbajnoka szerdán negyedikként zárt a középfutamában, ezzel lecsúszott a fináléról, de azt nyilatkozta, hogy szeretné megnyerni a B döntőt. Nagyon kicsin múlt, hogy ez nem sikerült neki.

MTI Kovács Tamás

Csütörtöki futamában jól kapta el a rajtot, a sprinttáv nagy részében az élen haladt a 4-es pályán, de a végéhez közeledve az 5-ösön mellette lapátoló cseh Martin Fuksa egyre jobban megközelítette, majd hajóját jobban rúgva be meg is előzte őt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.