Rio 2016

Összeesett a finn súlyemelő, de már jobban van

A 23 éves versenyző harmadszori próbálkozásra kilökte a 175 kilogrammot, majd nagyot üvöltött örömében. Aztán...

2016.08.13 12:56MTI

Már jól érzi magát Milko Olavi Tokola, aki gyakorlata után elájult, és leesett a pódiumról a riói olimpián. A 23 éves versenyző pénteken harmadszori próbálkozásra kilökte a 175 kilogrammot, majd nagyot üvöltött örömében. Mikor aztán távozni akart, összeesett, és lezuhant az emelvényről.

"Rendben vagyok, ilyesmi már régen nem fordult elő velem" - mondta az emelő, hozzátéve, máskor is járt már hasonlóan, és vélhetően a megerőltetéstől az agyából a testébe áramló vér okozza az ájulásokat.

Tokala végül csak kilencedik lett a B csoportban a 85 kilós kategóriában, ám ez nem szegte kedvét: "Két hét múlva megnősülök, az ugyanolyan izgalmas, mint az olimpia" - árulta el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.