Rio 2016

Így tört el a karja az örmény súlyemelőnek - videó

Kartörést szenvedett szerdán, verseny közben az örmény Andranik Karapetyan, aki éremesélyesnek számított a férfi súlyemelők 77 kilogrammos kategóriájában a riói olimpián.

2016.08.11 17:28MTI

A 20 éves Európa-bajnok a szakítás után a második helyen állt, majd lökésben az első kísérlete érvénytelen volt. A második próbálkozásnál aztán a 195 kilós súly hátrafelé kicsúszott a kezéből, s eltört a karja.

A szerencsétlenül járt sportoló hatalmasat üvöltött a fájdalomtól, még a csarnokban infúzióra kötötték, s azonnal egy közeli kórházba szállították.

A számot a kazah Nijat Rahimov nyerte, megelőzve az ezüstérmes kínai Lü Hsziao-csünt és a bronzérmes egyiptomi Mohamed Mahmudnakot.

A videót csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.