Úszófenomén

Phelps csak blöfföl a visszavonulásáról?

Ryan Lochte állítása szerint Phelps már négy éve is azt mondta, hogy London után visszavonul, de ő már akkor is megmondta, hogy úgyis újra versenyezni fog.

2016.08.13 12:05MTI

"Négy éve bejelentette, az olimpia után visszavonul, és én voltam az egyetlen ember, aki azt mondta, hogy újra versenyezni fog. Úgy gondolom, hogy ezúttal is vissza fog térni" - vélekedett Lochte a 31 éves Phelpsről, aki 22 arany-, 3 ezüst- és 2 bronzérmével minden idők legeredményesebb olimpikonja.

Rióban eddig négy arany mellett egy ezüstöt szerzett, utóbbit a pénteki versenynapon 100 méter pillangón Cseh Lászlóval és Chad Le Closszal holtversenyben.

Ezt követően erősítette meg korábbi döntését, miszerint nem folytatja a versenyzést az ötkarikás játékok után. Phelps a továbbiakban a riói úszóversenyek zárószámára, a magyar idő szerint vasárnap hajnali 4x100-as vegyesváltóra koncentrál.

"Nagyon várom már. Váltószám lesz, ezek mindig a legizgalmasabbak" - mondta az amerikai sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.