Rio 2016

Rájár a rúd az ausztrálokra Rióban: most gyomorhurutot kaptak a vízilabdázók

Négy női vízilabdázó kapott gyomorhurutot, őket most elkülönítik, amíg meggyógyulnak.

2016.08.02 11:20MTI

Gyomorhurutban betegedett meg az ausztrál női vízilabda-válogatott négy tagja, így megelőzés céljából elkülönítették őket a riói olimpiára készülő többi sportolótól.

Kitty Chiller küldöttségvezető elmondta, a betegek 48 órán át nem érintkezhetnek másokkal, és David Hughes csapatorvos felügyelete mellett kezelik őket.

Az ausztrálok - akik a 2012-es londoni játékokon bronzérmesek voltak - Róma érintésével érkeztek Brazíliába. A csapat jövő kedden kezd a riói olimpián. Csoportellenfele az orosz, az olasz és a házigazda brazil együttes lesz. A másik ágon a magyarok, a kínaiak, a spanyolok és az amerikaiak szerepelnek.

Az ausztrál olimpikonoknak egyelőre nincs szerencséje Rióban: egy kisebb tűz miatt evakuálni kellett a szállásukat, majd kiderült, ekkor laptopokat és csapatingeket is elloptak tőlük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.