Paralimpia 2016

Gurisatti Gyula kvótát szerzett sportpisztolyban

Gurisatti Gyula kvótát szerzett sportpisztolyban a jövő évi riói paralimpiára a sydneyi sportlövő világkupa-versenyen, szerdán.

2015.09.16 12:36MTI

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) tájékoztatása szerint Gurisatti 556 körös eredménnyel a kilencedik helyen végzett, és ezzel biztosította helyét a jövő évi nyári játékok mezőnyében.

Gurisatti Gyulaé az ötödik magyar riói paralimpiai kvóta. Korábban a szintén sportlövő Dávid Krisztina, illetve Szabó Nikolett (cselgáncs) és Váczi Anita (kajak-kenu) szerezte meg a részvételi jogot, illetve a világranglista alapján egy magyar kerékpáros részvétele vált biztossá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.