Szocsi

Óriás-műlesiklás: Ligety vezet, Farkas 55.

Az amerikai Ted Ligety vezet az első futam után a férfi óriás-műlesiklók viadalán a szocsi olimpián. Farkas Norbert az 55. helyen áll.

2014.02.19 10:44MTI
sochi2014.com

A játékok honlapja szerint Ligety - akinek felmenői között magyarok is találhatók - 1:21.08 perc alatt teljesítette a pályát, mögötte a cseh Ondrej Bank végzett, hátránya 93 századmásodperc. Az olasz Davide Simoncelli lett a harmadik 1.27 másodperces hátránnyal.

A 107 fős mezőnyben az első futamot huszonnyolcan nem tudták teljesíteni, Farkas Norbert végül a 1:29.77-tel, azaz 8.69 másodperces lemaradással az 55. helyen zárt. A második futam 11.30-kor kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.