Szocsi

Fair play-díjakat adtak át

Az olimpián eddig történt sportszerű cselekedetekért adott át díjakat kedden Szocsiban Kamuti Jenő, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke.

2014.02.18 19:35MTI
sochi2014.com

A szervezet közleménye szerint kitüntetésben részesült Tracy Barnes amerikai sílövő, aki ikertestvére, Lanny javára lemondott a részvételről, a kanadai sífutóedző, Justin Wadsworth, aki lécet adott a törött léccel versenyző orosz riválisnak, valamint az orosz sífutó csapat, amely felajánlotta a németeknek a saját, léceket előkészítő gépét, mivel a vendégeké tönkrement.

"Folyamatosan figyeljük az eseményeket - mondta Kamuti Jenő -, azon belül is különösen a fair play szellemében történt eseteket. A sport nemzetközi közösségétől sokszor kapunk jelzéseket, így volt ez már az olimpia első napjaiban is."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.