Szocsi 2014

Szuperkombináció: Jansrud az élen

A szám kétszeres világbajnoka, a norvég Aksel Lund Svindal a hatodik, a négy éve Vancouverben ezüstérmes Ivica Kostelic a hetedik, a címvédő amerikai Bode Miller pedig a 12. helyről várja a délutáni folytatást.

2014.02.14 10:14MTI
Forrás: http://www.sochi2014.com

A lesiklást követően Kjetil Jansrud vezet az alpesi sízők szuperkombinációjában a szocsi téli olimpia pénteki versenynapján.

A lesiklásban bronzérmes norvég versenyző mögött a cseh Ondrej Bank áll a második helyen, míg a harmadik legjobb időt a lesiklás bajnoka, az osztrák Matthias Mayer érte el.

A szám kétszeres világbajnoka, a norvég Aksel Lund Svindal a hatodik, a négy éve Vancouverben ezüstérmes Ivica Kostelic a hetedik, a címvédő amerikai Bode Miller pedig a 12. helyről várja a délutáni folytatást. A szám 2006-os olimpiai bajnoka, a világbajnoki címvédő amerikai Ted Ligety csupán a 18. eredményt produkálta.

A szuperkombináció magyar idő szerint 12.30 órától a műlesiklással zárul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.