Szocsi

Japán vezetés férfi műkorcsolyában

A japán Hanju Juzuru áll az élen a csütörtöki rövidprogram után a szocsi téli olimpia férfi műkorcsolya-versenyében.

2014.02.13 20:58MTI
sochi2014.com

A 2012-ben világbajnoki bronzérmes, mindössze 19 esztendős ázsiai sportoló 101,45 pontot kapott produkciójára a bíráktól, de a második helyen álló, háromszoros világbajnok kanadai Patrick Chan nem sokkal marad el tőle, az ő előadását 97,52 pontosra értékelte a zsűri.

A januári budapesti Európa-bajnokságon címét megvédő spanyol Javier Fernandez 86,98 ponttal harmadik a rövidprogram után. A román színekben versenyző erdélyi Kelemen Zoltán 60,41 ponttal a 24. helyen végzett, így utolsóként jutott be azok közé a korcsolyázók közé, akik pénteken bemutathatják kűrjüket.

Jevgenyij Pljuscsenko, az oroszok kétszeres olimpiai, háromszoros világ- és hétszeres Európa-bajnok műkorcsolyázója a bemelegítés közben megsérült, ezért visszalépett a versenytől, majd valamivel később bejelentette, hogy befejezi a pályafutását.

Műkorcsolya, férfiak, állás a rövidprogram után:
1. Hanju Juzuru (Japán) 101,45 pont
2. Patrick Chan (Kanada) 97,52
3. Javier Fernandez (Spanyolország) 86,98

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.