Szocsi 2014

Szanaszéjjel szórt személyes cuccok

Talált tárgyak irodája kezdte meg működését Szocsiban, annyi elvesztett holmi vár gazdájára a téli olimpia helyszínén - jelentették be vasárnap az orosz szervezők.

2014.02.09 16:21MTI
Képünk illusztráció

Az olimpiai park bejáratánál megnyílt központban több mint száz tárgyat őriznek, és reggel 8-tól éjjel egyig várják a tulajdonosok megjelenését.

Az ötkarikás játékok látogatói és résztvevői leggyakrabban az igazolványukat és mobiltelefonjukat hagyják el.

A talált tárgyak olimpiai központjában elmondták, hogy a pénteki megnyitón valaki még a táskáját is elvesztette, benne egy értékes táblagéppel. A játékokon dolgozó egyik önkéntes azonban megtalálta és leadta a holmit. Az a család, amelyhez a táska tartozott, csak a gyorsvasúton fedezte fel a veszteséget, és másnap tértek vissza érte Szocsiba.

Harmadik napja őrzik egy japán turista útlevelét is a szocsi olimpiai parkban, és mert az illető nem kereste eddig a fontos dokumentumot, a külügyminisztériumon keresztül fogják felkutatni a feledékeny külföldit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.