Szocsi 2014

Így nézett ki az első olimpiai napfelkelte Szocsiban - videó

A Ria Novosztyi hírügynökség által készített felvételsorozat egyelőre csak a környezeti szépségekkel ismertet meg, a látványos megnyitót követően indulnak meg majd igazából a versenyek.

2014.02.07 09:03ma.hu
Forrás: Ria Novosztyi

És egy részlet Barack Obamának a játékokat felvezető nyilatkozatából: az, hogy valaki mennyire jó, az nincs összefüggésben azzal, hogy valaki hogy néz ki, vagy kit szeret és ez összeegyeztethető az olimpia szellemével. De ez ugyanúgy összhangban áll az amerikai értékekkel is. Obama azt szeretné, ha ezt megértenék az emberek.

Az olimpiától való távolmaradását részben azzal indokolta, hogy nem kívánja elvonni a figyelmet a játékoktól és a sportolóktól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.