Máshol kellett edzenie az olimpiára!

Kínos! Kutyapiszok akadályozta Alekna edzését

Szokatlan akadály hárult a kétszeres diszkoszvető olimpiai bajnok, a litván Virgilijus Alekna hétvégi, utolsó Peking előtti hazai edzése elé: a gyakorlóteret kutyapiszok borította.

2008.08.04 13:47MTI

Mint Alekna a Lietuvos zinios című lapnak elmondta, azután akart edzeni a litván főváros egyik stadionjában, hogy ott kutyabemutatót tartottak. "Sok kutya volt ott, sok mindent hagytak maguk után, és senki nem gondolt arra, hogy össze is kellene szedni. 

Nem tudom, hogyan lehet ilyen körülmények között edzeni" - mondta a 36 éves hivatásos testőr, aki nem óhajtotta minden dobása után szerét tisztogatni. A tréninget végül nem Vilniusban, hanem az onnan 100 kilométerre fekvő Kaunasban tartotta meg Sydney és Athén diszkoszvető aranyérmese.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.