Cselgáncs

EYOF - Pupp Réka (is) aranyérmes

A kalapácsvető Bácskay Zsófia és a futó Tóth Lili Anna után a cselgáncsozó Pupp Réka is aranyérmet szerzett az utrechti Európai Ifjúsági és Olimpiai Fesztiválon (EYOF).

2013.07.16 16:26MTI
Fotó: MTI

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közlése szerint a dunaújvárosi versenyző a 48 kilogrammos súlycsoportban egész nap magabiztosan versenyzett, és a döntőben a bolgár Betina Temelkova sem tudta megállítani. 

Az Atomerőmű SE sportolója, a 2005-ben világ- és Európa-bajnok Braun Ákos tanítványa tavaly harmadik lett a korosztályos Eb-n, s most pályafutása eddigi legnagyobb sikerét érte el. Pupp az EYOF történetének 56. magyar aranyérmét szerezte meg. A 15-17 éves sportreménységek hollandiai versenyén 77 sportoló képviseli a magyar színeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.