Győri EYOF

Elindult a magyarországi EYOF hivatalos honlapja

Javaslatot lehet tenni a győri EYOF kabalaállatának, a kakasnak az elnevezésére is.

2013.07.13 06:29MTI

Elindult a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapja, a www.gyor2017.hu címen - közölte pénteken Domanyik Eszter, a kisalföldi megyeszékhely önkormányzatának szóvivője.

Domanyik Eszter jelezte: a 2017-es győri rendezvény honlapján minden fontos információt megtalálnak az érdeklődő szurkolók az előkészületekről, a pályázatról.

Közlése szerint emellett javaslatot lehet tenni a győri EYOF kabalaállatának, a kakasnak az elnevezésére, valamint kvízjáték keretében ismerkedhetnek az érdeklődők az EYOF versenyével, a rendező város, Győr értékeivel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.