A vizilabda döntőn kevesen leszünk?

21 ezer jegyet kaptunk az olimpiára

Hétfőn este adták át a Pekingi Olimpiai Szervezőbizottság (BOCOG) központjában a Magyarországnak biztosított 21 ezer jegyet, amelyek között szép számmal akad belépő a labdajátékok selejtezőire, és a kajak-kenus finálékra, a vízilabdadöntőre azonban csak 58 jegy jutott.

2008.06.03 17:41MTI

Kamuti Balázs, a Pegazus Tours sportigazgatója az MTI kérdésére elmondta, hogy bár rendben átvették a jegyeket, az összeállítás azonban nem pontosan olyan, mint amilyennek szerették volna. "Azok a szurkolók, akik kijutnak Pekingbe, a vízilabda- és női kézilabda-selejtezőket biztosan meg tudják nézni" - hangsúlyozta Kamuti Balázs hozzátéve, hogy a kajak-kenu döntőkre csak nagy nehézségek árán sikerült annyi jegyet szerezniük, hogy a kiutazó magyarok legalább az egyik finálét láthassák.
 
A vízilabdás döntővel kapcsolatban még további jegyekre lehet számítani, mert sok csalódott szurkoló cseréli el tikettjét, ha kedvenc csapata nem jut el a végjátékig. "Magyarország mellett a további esélyes is hasonlóan kevés jegyet kapott, a többi induló csapat pedig még ennél is kevesebbet" - tette hozzá Kamuti Balázs. 

A hétfőn átvett jegyeknek már megvannak a gazdáik, tehát akiknek visszaigazolták a rendelését, azok biztosan megkapják a belépőjüket. Magyarország további 5000 darabra adott le rendelést, amelynek összetétele és a végleges száma csak június közepére derül ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.