Seen Lee verte ki a biztosítékot

Szőrös hónalj a Google logón is?

Az internetezők gyakran találkozhatnak speciális doodle-okkal, melyek mindig valamilyen fontos eseményre, művészre, tudósra emlékeznek. A mai szintén az olimpia előtt tiszteleg, de eszünkbe jut róla a női súlyemelés is egyik meghökkentő pillanata...

2012.08.06 10:49ma.hu

Az olimpia első keddi versenynapján szinte sokkoló élmény lepte meg az olimpiát követőket: az ázsiai származású 29 éves sportoló, Seen Lee ausztrál súlyemelőnő póker arccal villantotta ki bozontos hónaljszőrzetét, miközben hatalmas tömeget tolt ki feje fölé, így 189 kilós összetett eredménnyel a 7. helyen végzett.

A Google kereső főoldalán látható, kimondottan erre a napra tervezett különleges logója (doodle) - noha nem súlyemelőt ábrázol, de mintha a hónaljkutyának csúfolt sűrű testszőrzetet népszerűsítené.

Ám nem a fenti hölgy volt az egyetlen, aki meghökkentette a nézőket, Ryan Lochte ugyanis nem csak arról híres, hogy Michael Phelps nagy ellenfele, hanem vakító mosolyáról is, fogszabályzóját ugyanis ékkövek díszítik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.